Grzyby o intensywnym smaku i zapachu. Doskonale nadają się do:
Świeże, aromatyczne grzyby leśne o mięsistej konsystencji. Idealne do przygotowywania zup, sosów, dań mięsnych czy sałatek.
Delikatne grzyby o złocisto-pomarańczowej barwie i charakterystycznym smaku. Doskonałe do smażenia, duszenia, a także dodawania do makaronów i risotto.
Wyjątkowe grzyby o intensywnym smaku i zapachu. Doskonale nadają się do marynowania, pieczenia, a także dodawania
do potraw z mięsem, ryżem, czy ziemniakami.
Świeże, aromatyczne grzyby leśne o delikatnej konsystencji. Idealne do jajecznicy, zagęszczenia zup (forma zmielona), sałatek, farszy dodatek do makaronów
Doskonałe do marynowania, duszenia, a także dodawania do ziemniaków i mięs w sosach.
Kranów 21C
26-021 Daleszyce